Premiären för Robin Hood

Den 9 juni var det äntligen premiär för föreningens jubileumsuppsättning av Robin Hood! Genrepet gick precis som genrep bör gå – med några småfel och Sheriffens svärd som plötsligt gick i bitar – men till premiären föll allt på plats. Efteråt hurrade vi för en lyckad föreställning och för föreningens 30 år. Tack till premiärpubliken som firande med oss!

Både Gefle Dagblad och Arbetarbladet var på plats och skrev fina recensioner som hamnade på nätet och i papperstidningen. För den med pluskonto går recensionerna att läsa här:

GD: Hjälten blir en tönt när AT Pegasus spelar ”Robin Hood”

AB: Pegasus gör Robin Hood till en feg antihjälte

Publikvärdarna

Premiärskålen!

Foto: Sara Larsson och Susanne De La Cruz

Och firandet fortsätter – vi har nu fem föreställningar kvar som går att köpa biljetter till. Det allra sista framträdandet kommer däremot spelas för det slutna sällskapet på Pegasus 30-årsfest den 7 juli (sista anmälningsdag den 15 juni). Festen avslutar jubileumsveckan som pågår 2-7 juli i Musikhuset. Där ställer vi bland annat till med prova på teater och visning av gamla föreställningar. Sen har vi såklart Stadsvandringsgruppen som i år spelar på temat ”Magasinen i Alderholmen”. För att inte glömma att det snart är Gävle Pride. Ja, ni hör, det är mycket roligt på gång och vi hoppas att ni vill fira med oss!

/Storspelsgruppen