Blogg

GD inför Allt som lever här dör

Det är på måndagskvällen efter en helg utan vatten som AT Pegasus fördjupningsgrupp får besök av Gefle Dagblads reporter Kristian Ekenberg. Kvällens tema är passande nog just att vattnet för en kort stund faktiskt ”tog slut”. Gruppens skådespelare har under helgen, strax efter meddelandet om den rådande vattenläckan på Brynäs, fått i uppdrag av regissören Emilia att analysera sitt eget vattenanvändande samt att reflektera över hur situationen skulle se ut om problemet eskalerat.

aslhd_gd_01

Foto: Kristian Ekenberg

GD skriver i sitt reportage om hur passande det är att staden drabbas av en, om än något mindre, vattenkris samtidigt som Pegasus närmar sig premiären av föreställningen Allt som lever här dör, en föreställning där vatten är bristvara och krisen är ett faktum.

Läs hela artikeln här!

/Fördjupningsgruppen

Ny hemsida!

Hej!

Vi har idag sjösatt Pegasus nya hemsida! Vi har haft jätteroligt och är glada över att jobbet med att bygga ett nytt, fint, digitalt hem åt Pegasus har börjat. Just nu är det lite tomt men mer kommer allt eftersom..! Om det finns något speciellt som du skulle vilja se på hemsidan så tipsa oss gärna med en kommentar nedan, eller genom att skicka oss ett mail.

Ha det bra, så hörs vi snart!

/Marknadsföringsgruppen