På gång våren 2021

På gång våren 2021

Från och med nu kommer vi att skriva ut sammanfattningar av vår styrelses möten här på vår blogg! På så sätt kan alla se vad som är på gång i föreningen.

I vanliga fall hade vi haft fullt upp med föreställningar kring den här tiden, men i och med Covid-19 så har året sett annorlunda ut. Men det är ändå teater på gång!

Yngre barngruppen har spelat sin föreställning Snövit och de tre dvärgarna för speciellt inbjudna men föreställningen ligger redan nu ute på vår Youtube-kanal!

Äldre barngruppen har föreställning lördag 5 juni av en nyskriven version av Romeo & Julia. Den kommer också spelas in och läggas ut på vår Youtube-kanal.

Vuxengruppen har under hösten och våren arbetat med monologer från klassiska pjäser. De kommer under vecka 23 och 24 att spelas in för att släppas på Youtube senare i sommar.

Improvisationsgruppen har haft flera digitala träffar under våren men är nu färdiga för terminen.

I föreningen i stort så håller vi på att renovera kontor och förråd så att det ska bli lättare att hitta bland pärmar, kläder och verktyg. Vi har redan sorterat ut mycket men det finns mycket kvar att göra.

Styrelsen håller på att planera inför höstterminen men avvaktar med större beslut till vi vet hur det utvecklar sig med Covid-19. Självklart hoppas vi på att vi ska få ses på riktigt i Musikhuset igen till hösten.

Vi har också sett över vårt medlemsregister och kommer inom kort att skicka ut medlemsavgifter för kalenderåret 2021. De skickas ut via mejl så håll koll i era olika inkorgar.