Intervju av Felicia

Namn: Felicia Forsmark

Ålder: 16 år

Med i Pegasus: Sedan hösten 2017

Vad gör du i Pegasus?

Jag är suppleant i styrelsen och medverkar som regel i produktionerna som skådespelare.

Vad var din första Pegasusproduktion?

Robin Hood.

Ditt bästa Pegasus-minne?

Ett av mina bästa Pegasusminnen är en kväll efter en tuff rephelg precis innan Robin Hood-premiären. Vi hade alla gått till Boulognern för att äta pizza, spela kubb och bara umgås tillsammans utan prestation en sista gång innan spelperioden skulle dra igång. Senare på kvällen fick vi för oss att gå och bada, väl där vägrade jag. En efter en hade alla hoppat i och kvar på kanten stod jag. Det slutar sedan med att alla kommer upp och ger mig blöta kramar, mina kläder blev genomsura så det var väl ingen ide att fortsätta stå emot grupptrycket så efter mycket om och men hoppade även jag i.

Bästa teaterminne?

Fantastiskt bra fråga, har väldigt många men en väldigt rolig grej jag fick göra på scen för några år sedan var att ge en av mina dåvarande bästa kompisar en käftsmäll. Det var bara någon med hela grejen, slapen och publikens reaktion då jag kände väldigt många i den, som var så himla rolig.

Drömuppsättning?

Det måste nog vara fantomen på operan. Tyvärr kommer den nog aldrig gå i uppfyllelse då jag sjunger som en hes höna.

Vad gör du när du inte är på Pegasus?

Mest går jag i skolan men jag försöker träffa familj och vänner mycket, ägnar även en del tid åt matlagning och musik.

Favoritfärg: Blå

Favoritdjur: Haj

Favoritfika: Kaffe och en bakelse

Hur tar du kaffet: Svart eller latte

Hur många kuddar sover du med: För många

Färg på tandborsten: Blå

Din bästa roll: Gunilla Perssons mamma